Dansk og international Påskeudstilling

Galleriet har i en lang årrække handlet med og præsenteret Cobra kunstnere.
Det er blevet til adskillige hundrede værker af Jorn, som er solgt her fra galleriet.
Appel, Corneille, Eugene Brands, Carl-Henning Pedersen, Egill Jacobsen, Ejler Bille, Constant, Reinhoud, Wemaëre og Alechinsky er også blevet vist med hundredvis af værker her fra vores galleri og er nu i samlinger over hele verden og solgt til nogle af verdens mest betydningsfulde museer.

På denne påskeudstilling 2020 vises et sjældent maleri fra en væsentlig periode i Jorns produktion, nemlig år 1961. Det blev købt fra Jorns galleri i London Arthur Tooth & Sons til en berømt samler i Toronto, siden solgt til en storsamler i Tel Aviv og er nu til salg i vores galleri.

Eugene Brands maleriet indeholder alt, hvad der er så kendetegnende for denne kunstner. Farvens glød, barnets univers og poesi.

Corneilles maleri har en rytme, som går man ind i en labyrint, og når man kommer ud efter nogen tid et andet sted, er man beriget og forvandlet efter en ny oplevelse.

Wemaëre maleriet var min far Willy Ommes maleri i flere år og sættes nu til salg. Jorns nære kammerat Wemaëre er internationalt på vej til en lovende renaissance.