Gruppeudstilling med galleriets kunstnere

GLIMT FRA ÅRET 2020

Et meget anderledes udstillingsår 2020 er ved at rinde ud og vi tager snart hul på et nyt 2021. Med glimt fra året vil vi afslutte 2020 og tage hul på 2021 med glimt i øjet.
Vi åbnede den 21. november med denne gruppeudstilling i galleriets store sal under titlen "Glimt fra året". Her er et lille udpluk af de udstillende kunstnere.

Adam Saks tre helt nye værker - som alle er skabt til en aflyst Art Cologne 2020 hænger på endevæggen og understreger en stærk og farverig vildskab, han talentfuldt får ud gennem sine værker "Gleam", "Footfall" og "Now here".

Luceberts kraftfulde papirsværker - som udstilles første gang i galleriet - rækker ud i udstillingsrummet og skaber et godt samspil til Peter Brandes tre imponerende "Børglum Krukker”, som indtager midten af udstillingsrummet. Alle tre krukker bærer motivkredse fra ”Oldtidssagaerne”.
Samme Peter Brandes er netop bogaktuel med fine illustrationer til Rasmus Sevelsteds ny oversættelse af Sappho digte og fragmenter.

Der udstilles et mindre antal papirværker og bogen fra dette spændende samarbejde.

Med Maja Lisa Engelhardt har vi genskabt en mindre væg med et lille antal værker - så de der ikke nåede det - kan stadigvæk få et mindre udtryk af denne velbesøgte udstilling "Vores Ottende Dag".

GRAFISKE VITAMINER - for øjet - på 1. salen
Næsten 100 forskellige grafiske værker indgår i en større salonophængning på 1.salen - Så kig ind og gå på opdagelse og find dit eget favorit kunstværk.

Begge udstillinger kan ses til og med den 8. januar 2021.