SIMONE HAACK

Soloudstilling "Après nous le déluge"
14. januar - 25. februar
 

2017 er det store Europæiske Kulturhovedstad år – en kulturbegivenhed, der dækker hele regionen – så hvad er mere nærliggende end at åbne med et brag af en udstilling med den internationale tyske kunstner Simone Haack.
Det er den første soloudstilling i Danmark trods et længere udstillingssamarbejde med start tilbage i 2006. Udstillingen har fået titlen ”Après nous le déluge” (Efter os Syndfloden) og omfatter mere end tyve værker.

 


"Après nous le déluge"
Olie på lærred, 2016
120 x 175 cm

 

Simone Haack er født i Rotenburg i Tyskland i 1978 og er uddannet på Kunstakademiet i Bremen med afgangseksamen i 2003. I årene 2004-2005 var hun elev på École Nationale Supérieure des Beaux-Art i Paris.
Hun har udstillet på flere større museumsudstillinger samt gallerier i hele Tyskland begyndende fra 2008. Man finder flere af hendes værker i offentlige tyske samlinger.
Senere på året skal hun udstille på Frissiras Museum Athen i Grækenland.


 


"In Limbo"
Olie på lærred, 2016
190 x 150 cm

 

Simone Haack udfordrer sit trofaste publikum gennem udstillingens værker og titel med sine figurative fortællinger. De er kombineret med et fangende farvevalg, som lægger sig som atmosfæriske nuancer og et filmisk lys.
Dygtigt og sikkert skaber hun et spændingsfelt fyldt med associationer – hvor man må stille sig selv spørgsmålet….hvorfor? Man kan fornemme hendes kærlighed til detaljen, hvor kontrasterne er byggesten på en ”never-ending story”.
Hun behersker en kunstnerisk balance, hvori hun med et nysgerrigt og frygtsomt mix af realisme, uhygge og verdslighed lader værkerne udvikle sig hastigt og endeløst – fordi hun forstår, at male en fortælling uden ”omsvøb”.
Så derfor er Simone Haack – ikke som de andre – hun er noget specielt!

          Så kom ind og bedøm selv – vi og Simone Haack glæder os til at hilse på jer til fernisering lørdag den 14. januar kl. 15.00 - 17.00

 

Til udstillingen er der ligeledes udgivet et katalog - som kan ses her


På gensyn i galleriet